joulukortteja...

Tiistai 20.12.2011 klo 13.39 - Minna

kovasti paljon yrittänyt taas värkätä sähköistä joulukorttia... piti se sitten kahteen kertaan lähettääkin :) Ensimmäinen oli "viallinen".. meni asetuksia vähän uusiks ja jostain syystä sähköposti "värjäsi" ensimmäisen kortin vihreäksi :o( NO nyt on kortti ok.. vielä jos sen sais tänne jotenkin liitettyä..

Siitä tuli ihan kiva :o)  kortissa olevat koirat on C-pentueesta.. (Zinni+Buddy) 

  joulukortti2011.jpg

 

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: joulu

Tilkun ja Oton pennut 5 vkoa

Torstai 20.10.2011 klo 9.48 - Minna

Aika rientää ja pennut ovat jo 5 viikkoa vanhoja :)tapla5vko.jpgsinitytto5vko.jpgtahti5vko.jpg

panda5vko.jpgpilvi5vko.jpgsinipoika5vko.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Tilkku

OttoTilkkuset :))

Perjantai 16.9.2011 klo 10.17 - Minna

Tässä pikku "kärsät" :))  on ne vaan niiiin ihania !

 

pandap.jpgpandatyttop.jpgpilvipoikap.jpgsinipoikap1.jpgsinityttop.jpgtaplis3.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: naamakuvat

Ja saanko esitellä uudet tulokkaat...

Tiistai 13.9.2011 klo 10.41 - Minna

Ja tässä he on  :)  1sv narttu-, 1 mv narttu-, 1 sv uros- ja 2 mv urospentua.tilkkujavaavit.jpg

 

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: T+O pennut

PENTUJA !!!

Maanantai 12.9.2011 - Minna

TILKUN JA OTON PENNUT OVAT SYNTYNEET ! 2 narttua ja 4 urosta. Väreinä sininen sekä mustavalkoinen. Tiedustelut pennuista Salla Härkönen. Paljon Onnea puppeleista !!

tilkkunatti.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Tilkku

Tilkku + Otto

Maanantai 15.8.2011 klo 14.51 - Minna

Tilkku on onnistuneesti astutettu 9.7. 2011

 9.8. ultrassa näkyi liikettä.

 isä: C.I.B FIN MVA FIN KVA LT MVA JV-03 Pikkupaimenen Maximum Speed

emä: AVO-ERI TK1-AVO1   Festivo Ämabel

astutus on onnistunut, pentuja odotetaan syntyväksi viikolla 36.

Vähän kuvia vanhemmista.. yläkuvassa Tilkku ja Otto. Alakuvissa Otto-poika :)

Tiedustelut pentueesta kasvattajalta Salla Härkönen - salla.harkonen@gmail.com

ottojatilkku.jpgottonpx2.jpgottonsx2.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: pikkuisia

ulkoilua

Torstai 19.5.2011 klo 14.15 - Minna

19.05. kesäiset säät on suosineet täällä etelässä ja pennut ovat päässeet peuhaamaan pihalle.. "virallisia seisomakuvia" otetaan vasta viikonloppuna, kun saan tarvittavat apujoukot mukaan kuvauksiin  ;)kess_ja_lyyli_pennut_ulkona_18052011_022.jpgkess_ja_lyyli_pennut_ulkona_18052011_026.jpgkess_ja_lyyli_pennut_ulkona_18052011_028.jpgkess_ja_lyyli_pennut_ulkona_18052011_079.jpgkess_ja_lyyli_pennut_ulkona_18052011_085.jpgkess_ja_lyyli_pennut_ulkona_18052011_090.jpgkess_ja_lyyli_pennut_ulkona_18052011_099.jpgkess_ja_lyyli_pennut_ulkona_18052011_097.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: pennut

Naamat 29.04.

Tiistai 3.5.2011 klo 9.23 - Minna

1. Minttumaaria

minttumaaria.jpg

2. Pilkku

pilkku.jpg

3. Della

della.jpg

4. Liinu

liinu.jpg

5. Viiru

viiru.jpg

6. Rinssi

rinssi.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: nasu

Lyyli ja pennut

Torstai 14.4.2011 klo 11.52 - Minna

Tässä pari kuvaa uudesta perheestä :)

lyylijapennut042011_028.jpg

lyylijapennut042011_017.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: pentuset

C-pentueen pentutapaaminen 6.3.

Keskiviikko 9.3.2011 klo 14.40 - Minna

09.03. C-pentueen puolivuotiaat "naperot" kävi moikkaamassa 6.3.

Ihana kun kaikki pääsi paikalle ! Pojat olivat kasvaneet ihan hurjasti.. Kaapo näytti aivan teddykarhulta, kun tukkakin sojotti pystyssä. Roki oli "venynyt" vähän joka suuntaan.. näytti vähän kapeammalta, kuin veljensä, mutta turkkia riitti myös sillä ! Ja tyttäret... Velma, Elsa ja Spinnu... voi niitä vauhtimimmejä ! Huomasin kameraa tyhjätessä, että Elsa ja Spinnu eivät esiinny kovin monessa kuvassa, johtuen siitä, kun ne juoksi ja hillui kokoajan ! Velmasta sain jokusen kuvan sentään.. ja sekin oikeastaan Kaapon ansiota, kun Kaapo innostui "painimaan" siskonsa kanssa. Hauskaa oli kyllä seurata niiden touhuja.. tuhatta ja sataa kaikki yhdessä juoksentelivat pitkin pihaa.. milloin peräkanaa ja milloin rinnatusten.. Ihan kuin ne ei olisi olleetkaan erossa :)

Muutama kuva:kaaposyovelman.jpgroki030611.jpgrokijuoksee06032011.jpgspinnu06032011.jpgjoulujuhla_ja_pentutapaaminen_200.jpgjoulujuhla_ja_pentutapaaminen_251.jpgyhteiskuvapojat060311.jpgyhteisulkokuva.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: pennut

Kiirettä pitänyt...

Perjantai 11.2.2011 klo 14.12 - Minna

11.02.2011 on se kiirettä pitänyt kun astutusreissussa oltu tämän viikkoa.. Mutta nyt pitäisi olla "pullat uunissa" :) Toivotaan, että tiineytyy myös.. mutta "kaikkemme olemme sen asian eteen tehneet". Kiitos Tiina ja Ella kärsivällisyydestänne ja Kiitos Kati ja Katin perhe Lyylin testeihin kuskaamisesta ja myös kärsivällisyydestä tämän kasvattajan kanssa.. kyllä on aina paljon järjestettävää, mietittävää, hoidettavaa ja kun matkaakin uroksen luo tuli ihan kiitettävästi, niin sanoisin että töitä tehtiin kovasti.. Nyt odotellaan josko se kaikki ponnistelu tuottaisi myös tulosta ;-) Peukut pystyyn ja toivottavasti nyt saataisiin Lyylille ne pennut joita on jo jonkin aikaa "suunniteltu".

Kotisivut on taas jääneet päivittämättä, mutta nyt, kun tilanne rauhoittuu.. niin täytyy korjata asia ja laittaa ainakin uudempia kuvia c-pentueen lapsista.. ovat jo ihan kivan kokoisia ja niiiiiiin ihanan näköisiä.. luonteesta puhumattakaan :)

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Lyyli

Elsa <3

Keskiviikko 15.12.2010 klo 9.35 - Minna

15.12. Reetta lähetteli Elsasta ja Siiristä kuvia "talviriennoissa".. ja halusin teillekin kaikille näyttää kuinka meillä täällä etelässä on lunta jo ihan kivasti.

Kuvassa poseeraa siis McSanikan Cinnamon = Elsa

elsatalvi2010.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: muru

McSanikan Cayenne "Kaapo" ja McSanikan Chamomile "Velma"

Tiistai 16.11.2010 klo 10.44 - Minna

16.11. Taas on saatu kuvia :) Voi miten ovat niin ihania.. kauniita ja niin syötävän suloisia.. kilttejä ja reippaita. Omistajat ovat aivan haltioissaan ja se on parasta mitä kasvattaja voi kuulla!

velma.jpgVelma

kaapo.jpgKaapo

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: <3

"Roki" McSanikan Chicory

Perjantai 12.11.2010 klo 10.41 - Minna

12.11.2010 Ja äitin poika ! Voi kun se on kasvanut ja siitä on tullut niin komea... turkkikin edelleen hirmu pitkä... kauhia ikävä nappisilmää, voi kun pääsis vain pusuttelemaan omaa mussukkaa...

roki.jpg

2 kommenttia . Avainsanat: isopoika

"Spinnu" McSanikan Cardamom

Torstai 11.11.2010 klo 8.23 - Minna

11.11. Spinnu on kotiutunut oikein hyvin, niin kuin kuvasta näkyy !

spinnu.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: nukkuu

Siiri ja Elsa :)

Tiistai 9.11.2010 klo 10.47 - Minna

09.11.2010 Eilen oli Reetta laittanut kuvia, joissa Elsalla ja "isosisko" Siirillä on jo niin kivaa keskenään ! Ihan huiman nopeesti Siiri Hiiri hyväksyi pikku Elsan.. PÄIVÄSSÄ !

Ihana ! <3

siirijaelsa08112010.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: siskokset

..ja talo hiljeni..

Maanantai 8.11.2010 klo 8.16 - Minna

Eilen sunnuntaina 07.11. lähtivät sitten viimeiset pennut Kaapo ja Elsa uusiin koteihin. Nyt on meillä talo hiljennyt.. ensin tuli kauhean tyhjä tunne. Enkä ensimmäiseen tuntiin tehnyt juuri mitään. Kaikki pennut ovat olleet hyvin uteliaita ja reippaita uusissa kodeissaan ja kaikilla menee oikein hyvin.. Ikävä on kova, mutta onneksi saan viestejä, soittoja ja sähköposteja päivittäin.. että kyllä tämä tästä. Kun tiedän, että pennuilla on kivaa ja hyvä olla, niin olen minäkin onnellinen. Pentuhuonekin tuli sitten illalla siivottua "samoilla itkuilla". Zinnikin kävi tarkastamassa huoneen siivouksen jälkeen.. hetken minusta näytti siltä, kuin se olisi etsinyt pentuja.. Ja ehkä etsikin. Lähti sitten pois huoneesta ja meni olohuoneeseen makoilemaan niin, että samalla katseli sinne pentuhuoneeseen, kun siivoilin siellä.. Illalla käytiin heittämässä kävelylenkki raikkaassa pikku pakkassäässä koirien kanssa. Eivät olleet nämä meidän koirat käyneet kahteen kuukauteen kunnon hihnalenkillä ja sen kyllä huomasi. Zinnikin piristyi ja Bloomilla oli niin kivaa, että se haukkui koko alkumatkan ! Voi reppanaa.. kun ovat joutuneet olemaan vähän sivussa. Tämä pentuprojekti on vienyt lähes kaiken minun aikani. Onneksi näin hyvissä ajoin ennen joulua saatiin tämä luku loppuun ja nyt keskitytään taas perheesseen ja pian koittavaan Jouluun :) Katsotaan sitten mitä kevät taas tuo tullessaan... pentuja ? Toivottavasti !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: muutto

ja pian pienet lentää pesästä...

Torstai 28.10.2010 klo 15.55 - Minna

28.10.2010 Nyt on pennut rekisteröity, sirutettu ja ell on silmät ja koiruudet tarkastanut.. ja ensimmäinen "äitin" pikkumuru lähtee jo lauantaina kohti uutta kotia..

KÄÄK! No pentu saa erittäin ihanan ja hyvän kodin ei siitä huolta laisinkaan.. mutta kauhea ikävä luopua omasta rakkaasta.. kotisivutkin "hiljenee" ainakin joksikin aikaa luulisin, kun sitä tuskissaan ei pysty päivittämään. Touhua takana 8 viikkoa.. mitähän ihmettä sitten touhuilisi ? No ei vaan kyllä hommia riittää, kun joulukin tulossa.. niin vajaa 2 kuukautta ja siitä jo lapset aina välillä muistuttaakin. Kaikella on aikansa ja paikkansa.. ehkä keväällä on uudet pennut jollakin kasvateistani.. Hullu mikä hullu, mut ne pennut on vaan NIIIIIIIN ihania  :)

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: murut

Pennut 6 viikkoa

Maanantai 18.10.2010 klo 10.29 - Minna

18.10.2010 Pennut täyttivät eilen 6 viikkoa ja kuvattiin niitä jonkinlaisella menestyksellä :o) Lamusuon Ella ja Mäkelän Päivi kävivät katsastamassa pennut ja samalla otettiin kuvat.. Kovin helppoa homma ei ollut, kuten kuvitella saattaa, koska 6 viikkoisissa on sen verran säpinää ja vauhtia, ettei ne tahdo oikein pöydällä pysyä.. No kuvaajalla eli minulla oli se helpoin rooli.. kun taas Päivi yritti pentuja seisottaa pöydällä ja Ella yritti saada huomion itseensä mitä ihmeellisimmillä tempuilla, heilumisilla ja ääntelyillä.. Kattilan kanttakin käytettiin, eikä pennut olleet siitä moksiskaan ! Kiitos Ella ja Päivi kun olitte SUURENA apuna !

1. Cardamom, narttu

cardamom2.jpgcardamom1.jpg

 

 

 

 

 

2. Chamomile, narttu

chamomile22.jpgchamomile2.jpg 

 

 

 

 

 

3. Chicory, uros

chicory3.jpgchicory2.jpg

 

 

 

 

 

4. Cayenne, uros

cayenne2.jpgcayenne3.jpg

 

 

 

 

 

5. Cinnamon, narttu

cinnamon22.jpgcinnamon2.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: 6vkoa

isi kävi tervehtimässä :)

Torstai 14.10.2010 klo 11.22 - Minna

muutama lupaamani kuva iskän vierailusta.. alakuvassa yks vääntää kakkaakin ja iskä kauhuissaan vieressä :o).

iskakylassa_091.jpgonksmunpakko_075.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: isi

« Uudemmat kirjoituksetVanhemmat kirjoitukset »