21.06.2022 Huh heijjaa. On jäänyt ihan kokonaan kotisivut päivittämättä.. Täältä puuttuu viimeisin pentue, joka syntyi 2020 syyskuun 28 päivä. Siitä pentueesta jätin kotiin yhden nartun itselleni - Murun. Toopen kanssa on jatkettu pelastuskoirajuttuja ja jos jo vihdoinkin päästäisiin suorittamaan ensin se BH ja sitten mahdollisesti myöhemmin muita juttuja. Pätevä poika se on. Itse olen kaiken muun tohinan ohessa kouluttautunut eläintenkouluttajaksi AT ja teen sitä osatoimisena muutaman tunnin viikossa Nuuskulassa. Nyt kun edelleen olen päätoimisesti kuitenkin toisen työnantajan palveluksessa, niin ei aika ihan riitä, joten siksi vielä hyvin pienimuotoista toimintaa.. mutta sanotaanko, että eihän sitä koskaan tiedä miten ja mitä tässä elämässä vastaan tulee, joten pidetään ovet avoinna ja katsellaan minnepäin tästä lähdetään. Tarjoan myös yksityistunteja erilaisiin haasteisiin tai pulmiin tai ihan vain tukemaan yhteistä projektia tai juttua lemmikkisi kanssa. Mitä ilmeisemmin tulen tekemään tänne jossakin vaiheessa vielä erillisen sivun jossa on näistä tarjoamistani koulutuspalveluista sitten tarkempaa tietoa. Ihanaa kesää kaikille, nauttikaa, levätkää ja pitäkää toisistanne huoli.playingoutside.jpg

08.10.2020: Hanin ja Nooan pennut syntyivät 28.09. Pennut ja äiti voi hyvin. Pentuja syntyi 6 kpl ja niistä on 5 urosta ja 1 narttu, kaikki mustavalkoisia. Narttupentu tulee jäämään kotiin, mutta uroksille etsitään aktiivisia ja harrastavia koteja.

25.08.2020: Hani on ultrattu tiineeksi. Pentujen odotetaan syntyvän Syyskuun lopulla

20.5. pentuesuunnitelmat menivät uusiksi.. Pentuja odotettavasti mahdollisesti ensi syksynä

31.01.2020: KEVÄÄLLE pentuja... mahdollisesti

25.10.2019: Kiirettä riittänyt ja Hanin pentue suunnitelmat edenneet siihen pisteeseen, että Hani tullaan astuttamaan heti seuraavasta juoksusta, joka odotellaan alkavaksi Tammi/Helmikuussa 2020.

23.09.2019: VUOSI pyörähtänyt :) Pikkuisen on hiljaista ollut näillä sivuilla. Oikeasti tapahtunut paljonkin. Toopen kanssa edelleen treenaillaan pelastuskoiraksi ja tämän lisäksi mukaan on  tullut paimennus. Tosin paimennus olisi pitänyt aloittaa ensimmäisenä. Nyt se kaikki muu tekeminen näkyy paimennuksessa, mikä ei välttämättä ole kovin hyvä asia. Mutta omaksi ja Toopen iloksi sitä tehdään.

SEURAAVA pentue on suunnitteilla ensivuodeksi. Pentueen emä McSanikan Honeydew eli tuttavallisemmin Hani. Suuret on odotukset, koska tulen jättämään tästä myös itselleni uuden harrastus- ja projektikaverin..

19.09.2018: Kuuma ja pitkä kesä on päättynyt.. syksy saapunut.. Nyt vasta pystyin siirtämään Elämäni rakkaimman koiran kotisivuillani kohtaan.. muistoissa.. Kesä oli pitkä ja kuuma sekä raskas. Jouduin luopumaan Zinnistä. Kaikkeni yritin.. tutkittiin paljon asioita, jos olisi ollut mitenkään mahdollista, että vielä olisi meillä ollut enemmän yhteistä aikaa.. ei ollut. Edelleen hirvittävä ikävä hiipii niin paljon siltä sain ja niin paljon Zinniä rakastin. Lepää rauhassa.

Olen luopunut myös kahdesta sijoitussopimuksesta. Hertalle ja Pimulle ei tehdä pentuja, vaan heidät on siirretty omistajilleen. Minulla on vielä yksi sijoitusnarttu Hani, joka on viimeisimmästä pentueesta vuodelta 2016. Ehkä sitten joskus kasvatan jonkun pentueen..

14.03.2018: Vuosi vaihtunut ja paljon tapahtumaa ollut hyvin huonosti on tullut tänne mitään laitettua. Kasvattini voivat seurata meidän FB ryhmää. Nyt tulen toistaiseksi jättämään nämä kasvatushommat ja keskityn elämässäni muihin asioihin, joten pentuja ei meillä tule nyt olemaan ainakaan vähään aikaan. Se mitä aika tuo tullessaan niin saa nähdä :) Ihanaa kevään odotusta kaikille.. kyllä se kesä tulee ja toivottavasti myös aurinko.

22.11.2017: Meidän ponnistelut pentusaralla eivät tuottaneet nyt tulosta..

25.09.2017 Ja syksy tullut :) Kesä hurahti.. Toopen kanssa edelleen pelastuskoiratouhuissa mukana. Ja edistynyt valtavasti ! Ihana huomata kuinka pikkuhiljaa alkaa oppi näkymään ! Nyt on Toope jo alkanut rauhoittumaan ja semmoinen ylimääräinen häslä pikkuhiljaa alkaa jäämään. Toki vasta 2 vuotta ja villi kuin mikä, mutta kuuntelee jo :) H-pentueen sivukin tuli tehtyä, mutta hyvin huonosti enää viitsin päivittää näitä kotisivuja kun facebookissa on kaikki :) Näyttelyissä jonkin verran käyty ja kesällä olikin ihan huikeeta kun meidän Pikku Siiri McSanikan High Hope's oli pentunäyttelyn RYP1 IHAN hurjan ylpee olin meidän joukkueesta muutenkin ! Vaikka vettä tuli aika roimastikin välillä, niin ei se meitä haitannut. Ihanaa porukkaa muutenkin kaikki kasvattieni omistajat ja olen teistä niin onnellinen jokaisesta, kun pidätte hyvää huolta mun rakkaista. Silloin tällöin yritän tänne jotain laittaa kuitenkin.. Hyvää syksyä Kaikille !

19.04.2017. H-pentueen pennut saivat kaikki ihanat kodit ja kaikilla menee aivan loistavasti. Ensimmäinen pentue tapaaminenkin on jo ensiviikonloppuna :) Toopen kanssa ollaan harjoiteltu talvi rakennuksissa ja nyt keväällä siirryttiin taas metsähakuun.. palkkaamisessa ongelmia.. kun ei poika palkkaannu nameilla. Minulle hirvittävä haaste palkata lelulla muutenkin hillittömästi kuumuvaa poikaa. No katsotaan mitä tulee.. en luovuta :) Pimun silmät peilataan toukokuussa ja sitten aletaan miettimään sitä sen astuttamista, että missä vaiheessa. Edellinen pentue oli niin suuritöinen, vaikkakin ihana, että päätin pitää pikku breikkiä, mutta toki kyllä jossain vaiheessa (loppuvuodesta?) täytyy Pimun pentue toteuttaa. Ihana kun on kevät ja kohta kesä.. eilenkin metsässä "maatessa" mietin, että miten on elämä ihanaa :)))

09.01.2017 Essin ja Rooneyn pennut kasvaa kovaa vauhtia ja kohta se alkaa kasvattajallakin työt todenteolla :) Etsin aktiivista ja yhteistyökykyistä ja -haluista sijoituskotia narttupennulle. Seuraava pentue on suunnittelilla McSanikan Forever Mine "Pimu" kevät tai syksy 2017.. katsotaan miten ehditään :)

27.12.2016: Essin ja Rooneyn pennut syntyivät 23.12.  Pentuja on 10, joista 7 narttua ja 3 urosta. Väreinä löytyy mustavalkoisia sekä punavalkoisia. <3

28.10.2016: Essi -> Etherial Dare to Dream on astutettu. Jäämme odottamaan innolla, kuinka siemenet itää. Pidämme sormet ja varpaat ristissä, että nyt onnistuttiin :)

05.10.2016: Valitettavasti meille ei ole tulossa pentuja tänä syksynä. Seuraava pentue suunnitteilla Essille = Etherial Dare To Dream. Lisää tiedoitetaan myöhemmin.

01.04.2016 Ultrassa ei näkynyt pentuja.. joten pentue suunnitelmat siirtyy syksyyn.

26.02.2016 Päivitetty Toopen ja Hertan sivua :)

11.11.2015 pennut huomenna jo 7 viikkoa.. niin se luovutus lähenee.. Ensiviikolla käydään vielä silmät peilauttamassa ja sen jälkeen on pennut valmiit uusiin koteihin. Aika lentänyt hirmu nopeesti ! En kyllä totu tähän tunteiden myllerykseen.. Toisaalta ihanaa kun pääsevät hyviin koteihin ja jonkun toisen "riesaksi", mutta samalla melkein itku kurkussa jo nyt.. kun mun pikku pallerot lähtee suureen maailmaan.

17.9.2015 ESSIn, Ehtherial Dare to Dream iloksemme saamme todeta, että astutus onnistui ja Essi saa pentuja :) Pennut syntyvät viikolla 39

13.8.2015 Essi on astutettu :))

15.09.2014 Pennut syntyivät maanantaina 9.6. ja pentue voi hyvin. Pennut ovat Elsalle sen ensimmäiset, mutta Elsa on hoitanut esimerkillisesti pentunsa ja ne ovat Elsalle kaikki kaikessa. Parempaa emoa ei voi olla !  Pentuja on kolme. 2 urosta ja yksi narttu.
 
09.05.2014 Meille tulee pentuja !!! Elsa on tänään ultrattu tiineeksi.. pentuja näkyi useampi. Toivotaan, että kaikki menee hyvin. Pentujen isä on Australiasta Danari Danceth Waves eli tuttavallisemmin Pepe. Pentujen odotetaan syntyvän hieman ennen kesäkuun puoliväliä.
We are expecting puppies !! McSanikan Cinnamon + Danari Danceth Waves puppies should born beginning of June.
 
27.03.2014 Vihdoin Elsalla alkoi se pitkään odotettu juoksu. Elsa tullaan astuttamaan nyt tästä juoksusta. Uroksesta tulee tietoa ja kuvia myöhemmin, kunhan saadaan kaikki tarvittavat hommat ensin tehtyä. JÄNNÄÄ :) Viimevuonna ei ollut yhtään pentuetta, niin tänä vuonna yritetään :)
 
20.09.2013 ongelmia kotisivujen kanssa... en ole pitkään aikaan näitä päivittänyt ja nyt kun yritän niin mikään ei onnistu ! Olen yrittänyt tehdä E-pentueen sivua.. mutta se ei vaan hemmetti onnistu. Sen verran on päivityksiä tehty ohjelmaan, etten enää osaa tätä käyttää.. Nyt täytyy keksiä jotain muuta tai laittaa joku "näppärä" asialle.. tai siirtää kotisivut yksinkertaisesti vain FB:hen.. siellä se ei maksa mitään :)
Tässä yhteydessä haluan toivottaa oikein makoisaa ja ihanaa syntymäpäivää B pentueelle joka täyttää 22.09. kokonaiset 5 vuotta ! Hemmo, Remu, Bea, Siiri, Robi, Suzy sekä Rico ! Pusit ja halaukset kaikille !!
Blogiin sain lisätty Nalan (E-pentueesta) kuvan :) käykääpä katsomassa !
 
 
30.07.2013 Siirrämme Elsan pentueen hankinnan ensikevääseen..  Kyselyt tervetulleita.. uroskin on jo valittu ;)  Uusia kuvia kasvateista kaivataan etenkin E-pentueesta, jotta saisin niidenkin sivun tehtyä.
 
11.04.2013 Paljon Onnea A pentueelle Zinnin ja Macin lapset täyttävät tänään 6 vuotta !!! Ready, Lyyli, Poju, Kukka, Domi sekä Diesel. Paljon Onnea myös tänään 2 vuotta täyttäville Lyylin ja Kessin lapsille McSanikan D pentue, Mette, Helmi, Lumi, Luna, Liinu ja Niki. Oikein Paljon Onnea !!!!!
 
17.01.2013 Kaikki pennut muuttaneet uusiin koteihin. Kotisivut on jääneet päivittämättä, mutta tähän tulee korjaus pian... ;)
 
04.12.2012 Pennut kävivät eilen lääkärintarkastuksessa ja silmäpeilauksessa, samalla pennelit saivat mikrosirut. Kaikki kunnossa kaikilla ja eläinlääkäri kehui kovasti, että taas kerran todella upea ja todella reipas pentue. Siitä olin niin otettu ja iloinen. Pentueen rekisteröinti  on nyt sitten meneillään ja parin viikon kuluttua ne jo lentävätkin pois pesästä...
 
26.11.2012. Peruutuksen vuoksi nyt yksi pentu vailla kotia..
 
29.10.2012 pennut kasvaa ja voi hyvin ! Suzy hoitelee pieniä rakkaitaan niin antaumuksella :o) Pikkuisilleen täysin omistautunut emo. Blogiin laiton pentujen iskän esittelyn.. Isänä pentueessa on Maccabee Fire In Me alias "Jerry". Kaunis ja hurmaava uros.
 
22.10.2012. Ricon lapset on nyt rekisteriin merkittyjä..  Domppa = McSanikan After Me Kajaanin Piirimestari vuosimallia 2012 agiliidossa !!! Hurjan Paljon Onnea Domi ja Johanna !!!
 
 
20.10.2012 Meillä on pentuja ! Pennut syntyivät 18.10. ja kaikki meni hyvin ! Suzy mahtava emo ! Heti alkumetreillä otti "tilanteen haltuun". Siinä koira, joka tietää mitä tehdään ja missäkin tilanteessa, vaikka onkin "rouvan" ensimmäiset pennut ! Meidän pikku Suzy <3 address="">
Our E-litter was born 18.10 and everything is so fine ! Mother takes good care of her little ones !
 
08.10.2012  Eilen meillä oli vihdoin ja viimein se kasvattitapaaminen :o) Paikalla oli ihan kivasti porukkaa.. sää suosi ja koirat saivat juosta pihalla.. nuorisoa piti välillä vähän rauhoittaa =o))
Jossain vaiheessa tulen laittamaan joitain kuvia blogiini tapaamisesta, mikäli sieltä löytyy yhtään kelvollista kuvaa. Kaiken kaikkiaan mukava päivä ! Ja kiitos kun tulitte paikalle !
 
18.08. Suzy kävi "treffeillä"...
 
27.06. Suzy kävi luonnetestissä 21.06. ja suoritti sen hyväksytysti pisteillä 157.
 
15.06. Kiitos viesteistä ja tervehdyksistä sekä kuvista, joita olen kasvattien omistajilta saanut :) On aina ihana kuulla omista "kullannupuista". Suzy tullaan astuttamaan uudelleen syksyllä/talvella milloin ne juoksut sitten tuleekaan.. toivottavasti sitten onnistaa.. Tällä hetkellä on suunnitelmissa tuoda ulkomailta narttupentu ja olenkin nyt etsimässä yhteistyöhaluista harrastavaa sijoituskotia. Jos olet kiinnostunut niin ota yhteyttä :)
 
11.04. PALJON ONNEA  A-Pentueelle joka täyttää jo 5 Vuotta !!! Ready, Kukka, Diesel, Lyyli, Poju ja Domi !! Sekä OIKEIN PALJON ONNEA  D pentueen kakaroille, jotka tänään täyttää jo kokonaiset 1 vuotta !! Lumi, Luna, Liinu, Mette, Niki ja Helmi <3 halit="" jokaiselle="" address="">
 
15.03.2012. lisätty  blogiin kuva Dashistä..
 
28.02.2012 Ja tätä on niiiiiin odotettu ! Suzyn juoksut alkoivat eilen... Pian siis taas puuhastellaan kovasti sitä, että josko saataisiin pikkupuuhaa kesänkorvalle :))) 
 
02.02.2012 uusi vuosi ja uudet kujeet... Suzyn sulhanen on  nyt "päätetty" ja juoksuja odotellaan alkavaksi nyt Helmikuussa :))
 
*******************************************************
 
20.12. Taas on Joulun aika :o)  Ihanaa ja rentouttavaa Joulua kaikille kasvateille omistajineen sekä Onnea ja menestystä vuodelle 2012 !
 
08.11. Vielä yksi reipas pikku OttoTilkku uros penneli vailla aktiivista ja näyttelyistä kiinnostunutta kotia. Kyselyt Salla Härkönen
  • salami.harkonen@gmail.com
 
07.11. McSanikan Bijou kunniamaininta urheudesta :) http://www.uusimaa.fi/artikkeli/78761-tassuista-kuonoon-asti-sankariainesta
 
McSanikan Chicory (Roki) lonkat B-B ja kyynäret 0-0
 
03.11. ENSIMMÄINEN McSanikan VALIO -> McSanikan Arctic Blue = Diesel  on saavuttanut FIN AVA:n SUUREN SUURET Onnittelut Dieselille ja Wenlalle JA KIITOS !!!!  :)
 
20.10. Pitkästä aikaa vähän päivityksiä.. olen ollut pitkään sairaslomalla ja tästä syystä en ole jaksanut sivujakaan päivitellä. Nyt tämän viikon vielä lasten kanssa syyslomalla ja sitten palaan töihin ;)
 
Eilen posti toi kennelliitosta kirjeen ja Suzylle McSanikan Bijou on myönnetty kunniamaininta Sankarikoira 2011 !!
 
Helmiä käytiin Tohmajärvellä moikkaamassa ja on kyllä todella ihana otus. Paljon on neiti oppinut ja kasvanut. Korvat painojen kanssa hyvin asettuneet. Blogiin laitoin tänään Oton ja Tilkun 5 viikkoisten pentujen kuvia. On ne lutuisia ! Kukalta (McSanikan Azurite Flower) sain myös viestiä tässä syksyllä ja Kukka suoritti elämänsä ensimmäisissä paimenkokeissa PPR1, sijoittuen kolmanneksi ! Ja jäi vain YHDEN pisteen päähän PAIM1 tunnuksesta. En voi kun olla ylpeä Teijan ja Kukan saavutuksista. Ready ja Agneta kävivät Porvoossa agikisoissa sekä samalla täällä kotona moikkaamassa. Readyn kesätukka kasvaa kovaa vauhtia (onneksi!). Messukeskukseen olemme tulossa ainakin Hemmon kanssa :)
 
12.09. Lauantaina 10.09. syntyi Tilkun ja Oton pikkupallerot :)  2 tyttöä ja 4 poikaa... väreinä löytyy sinisiä sekä mustavalkoisia.. Kuvia laitan kunhan kasvattaja ehtii lähettämään :)
 
09.09. äitin "kojoottipoika" Niki :)    on NIIIN nätti !
 
kiitsun_kamera_129.jpgkiitsun_kamera_136.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
07.09. Velman kuvia päivitetty c-pentue :)
 
05.09.2011 PALJON ONNEA C-Pentueelle, joka tänään täyttää 1 vuotta !!!! Halit ja pusut kasvattajalta koko pesueelle !! Nähdään pian !  :)
 
31.08. päivitetty blogiin Oton ja Tilkun pentuetta..    :)
 
15.08. Ompa kulunut pitkä aika, kun olen viimeksi tänne mitään kirjoitellut... Kesäkin kohta mennyt. Paljon on tullut viestejä ja kuvia D sekä C pentueen palleroista. Tosin C-pentue alkaa olemaan jo täydessä mitassa :) Kesä on mennyt ihan relaamisen merkeissä. Mitään juttuja ei olla erityisemmin tehty.. paitsi uitu sekä syöty jäätelöä. No käytiin yhdessä näyttelyssä Porissa Heinäkuun lopulla. Rico AVO ERI1, SA, PU2, Vara sert ja vara cacib.. Zinni VAL ERI1, SA, PN3, vara cacib. Bloomin sisko Tilkku saa pian pentuja  :) Niistä laitan blokiin pian lisää tietoja..
 
13.06. Nyt on sitten pennut lentäneet pesästä. Kaikilla menee oikein kivasti !
 
Eilen käytiin erkkarissa ja oikein hienosti sielläkin meni. Elsa ja Velma junnuissa molemmat saivat ERIn ja erinomaiset arvostelut heidän ihka ensimmäisessä virallisessa näyttelyssä. Myös Rokin arvotelu oli hyvä ja Roki sai EH:n. Tämä oli myös Rokille ensimmäinen virallinen näyttely. Roki siis esiintyi juoniori uroksissa. Pientä sekaannusta siinäkin kyllä tuli, kun lappuun olivat merkanneet ERI, mutta kuitenkin antoivat EH nauhan..
Rico sai avoimessa EH:n ja ihan vähän jäi harmittamaan, koska tuomariakin harmitti ne Ricon takaliikkeet, jotka toisinaan on kyllä IHAN hirveet ! Ja tietysti justiinsa eilen niitä takajalkoja piti viskellä siihen malliin, kuin olisi ollut kauheet kilkuttimet jalkojen välissä :-) Ricon arvostelu oli upea.. Tuomari oli jopa maininnut pitävänsä juuri tästä tyypistä, kaunis maskuliinen uros, jolla hyvän mallinen pää, kaunis ilme, silmät, korvat. Hyvät kulmaukset edessä ja takana ja että tähän mennessä oli PÄIVÄN PARHAAT ETULIIKKEET.. no takaliikkeet oli sitten se pettymys.. mietti pitkään ja pyysi anteeksi, ettei voinut antaa excellenttiä ja oli kauhean pahoillaan. Ei minusta mitenkään väärin tuominnut. Ricon takaliikkeet oli KARMEET ja nurmikolla se korostui.. en ymmärrä tuota miksi se toisinaan (ei aina) potkii niin vimmatusti ja jalat on ihan levällään.. aivan kuin olisi isotkin pallit !? :)
Kukka sai narttujen avoimessa luokassa ERIN ja oikein hyvän arvostelun. Eli kaiken kaikkiaan McSanikan kasvateilla meni ihan kivasti ja olen tosi tyytyväinen. Kiitos myös teille ihanille kasvattien omistajille, kun toitte koiranne näyttelyyn !! Oli ihana nähdä teitä ! Toivottavasti törmäillään useamminkin näyttelyissä :)
 
06.06. Pikkuhiljaa hiljenee... Ensimmäiset 4 pentua ovat jo muuttaneet uusiin koteihin ja oikein hyvin heillä kuulostaa menevän. Kaikki on olleet hyvin reippaita ja rohkeita. Vielä saan viikon nauttia kahden neitokaisen seurasta. Nyt on niiden kanssa niin helppoa. Paljon ulkoillaan ja leikitään pihalla. Eilen vietettiin Joannan 9 v synttäreitä ja pennut saivat pyöriä mukana juhlissa sen aikaa kun jaksoivat (ja kyllä ne jaksoi !), meillä oli "avoimet ovet" ja pennut kulkivat välillä edestakaisin ulos ja sisään :)
 
31.05. lisätty d-pentue pentueisiin
 
19.05. Pentujen ulkoilukuvia laitettu blogiin..
03.05. vähän pentujen naamoja laitettu blogiin.. olivat kyllä niin uneliaita, kun olivat juuri vetäneet massut täyteen maitoa.. kuvissa pennut ovat vielä vajaa 3 viikkoa vanhoja. Oikein kovia menijöitä ja ääntä lähtee ! Ensimmäinen kiipesi eilen illalla pentulaatiosta pois.. joten luukku meni nyt kiinni, etteivät keksi muutkin karata :)
 
22.04.2011 Pennut kasvaa ja voi hyvin. Kuvia tulee sitten, kun joku niitä viitsii koneelle ajaa... ;)
 
12.04. Eilen täytti A-pentue jo 4 vuotta ! Onnittelut Readylle, Pojulle, Domille, Kukalle, Dieselille ja Lyylille ! Lyyli viettikin synttäreitään meillä... sekä eläinlääkärillä.. ja sai syntymäpäivälahjakseen 5 narttupentua ja yhden uroksen. :)  Pentukyselyitä on tullut paljon ja olen varma, että tenavat saavat hyvät kodit. Tähän pentueeseen en kyselyitä enää ota, mutta seuraava on suunnitteilla mahdollisesti jo loppukesästä. Suzyn pentueeseen otetaan tiedusteluja vastaan.
 
24.03. Lisätty pentueilmoitus pentueita suunnitteilla osioon...
 
18.03. Eilen käytettiin Lyyli ultrassa ja kyllä siellä pentuja näkyi useampi. Nyt vaan odotellaan vielä vajaa 4 viikkoa ja sitten ne syntyy..  :) Niin ja tässä kohtaa voidaan paljastaa iskäkin..
Wescott Wild Guess eli tuttavallisemmin Kess :)
 
11.03. Ihan oli pakko tännekin vielä laittaa, kun sydäntä niin lämmitti nähdä Stan 14 vuoden iässä näyttelyssä ollen Best In Show Veteran.. upeeta ! Multi CH Beagold Stananlone
 
08.03. C-pentueella oli tapaaminen 6.3. sunnuntaina meillä Kerkkoossa ja samalla juhlittiin heidän ½ vuotissynttäreitä. Kiva kun kaikki pääsivät paikalle. Oli todella ihana nähdä niitä ja todeta miten tasainen ja upea pentue. Ihan sama meno jatkui, kuin silloin muutama kuukausi takaperin, kun ne vielä kaikki oli kotona.
Kuvia otettiin paljon, mutta jostain kumman syystä ei kovin hyviä kuvia heistä saatu :) Sen verran oli vauhtia. Mutta laitan jossakin vaiheessa niitä tuonne blogiin. Ja suuri KIITOS omistajille kun tulitte näyttämään pentuja !
 
 
21.02. Agneta ja Ready ovat siirtyneet kisaamaan agiliidossa kolmosiin !! Onnea Onnea !
 
14.02. HYVÄÄ YSTÄVÄN PÄIVÄÄ ! Tänään on meidän pikkuystävän Bloomin 5 vee synttärit :)
Hyvää synttäriä myös Bloomin sisaruksille.. mm. Myylle :)
Eilen tuli viestiä Domilta.. Domilla agivalion metsästys käynnissä.. eilisissä kisoissa Haukiputaalla voitto + sertti !! Hienoa Domi ja Johanna. Kuvia tullut myös Rokilta ja Velmalta.. laitan niitä koneelle tässä jonakin päivänä, kun ehdin.
 
11.02. Lyyli McSanikan Adorable Smile on nyt astutettu.. ja nyt jännätään, että tuleeko niitä pentuja sitten ;-)
 
10.01. Domi = McSanikan After Me, Kajaanin näyttelyssä 07.01. AVO ERI1, PU3 ja VA-CA!
Upeeta Johanna ja Domi. Taitaa olla herra nyt päässyt oikeaan miehen mittaan  ;-))
 
Vuosi 2010
 
21.12. Eilen sain kuulla aika järisyttäviä uutisia Hannalta. Kuulin kuinka meidän SANKARIKOIRA Suzy pelasti perheensä viime viikolla! Olen todella ylpeä ja onnellinen siitä, että heillä on Suzy ja kuinka älykäs koira Suzy on. Heidän suuri ulkorakennus paloi maantasalle ja heidän talo sijaitsee aivan vieressä. Kirjoitan pienen jutun aiheesta blogiini jossain vaiheessa.. kunhan nyt ensin työstän asian mielessäni.. ei mikään mukava tapahtuma näin joulun alla, mutta Suzyn ansiosta säästyi monta elämää sekä talo !
 
10.12. Tänään täyttäisi Mac 16 vuotta.. Hyvää syntymäpäivää rakkaalle herrasmiehelle sinne pilven reunalle.. sytytän illalla taas lyhyn pihalle.. sinne Macin lempipaikalle. Paljonkaan ei nyt ole ollut koiratapahtumia.. kun pennut lähti. Siiri ja Elsa poikkesivat viime viikolla "kotona". Kyllä sillä Elsalla oli kivaa Maijan kanssa ! Maijakin näytti nauttivan Elsan huomiosta.. siinä sitä menoa riitti :) Messukeskukseen ei meidän perheestä eikä kasvateista lähde nyt tänävuonna kukaan. Mutta onnea ja menestystä kaikille niille jotka sinne viitsivät lähteä näillä keleillä :) ja hinnoilla..
 
09.11. Kaikilla pennuilla menee oikein mukavasti.. viestejä, sähköposteja ja soittoja satelee !
Olen niin onnellinen, kun kaikilla on niin hyvä olla ! Kiitos kaikille ! Olette ihania ! 
 
05.11. Eilen lähti sitten toinen... kaunis Cardamom.. nykyään alias Spinnu. Tyttöä oli matkalla vähän jännittänyt oli piipittänyt, mutta uuteen kotiin päästyään alkoi häntä heilua ja tassutkin pestiin heti vesikupissa ! Tänään on Spinnulla ollut varsinainen vauhtipäivä.. ajanut palloa takaa tietenkin haukkuen :) Tänään lähtee kohti uusia seikkailuja Kamomilla.. hui kun vähiin käy.. mutta on jo villejä. Riehuvat ihan hirveesti.. ulkona mennään sata lasissa ja minä tukka pystyssä niiden perässä. Ja sunnuntaina täyttävät jo 9 viikkoa ja sen kyllä huomaa. Ikävä on välillä ihan suunnaton, mutta kaikilla on todella ihanat kodit !!
 
01.11. Lauantaina lähti sitten ensimmäinen.. Sydän hajosi, kun äitin mussukka Roki lähti Keuruulle. Poikaa oli matkalla pikkuisen itkettänyt sekä yöllä, mutta sitten jo unohtanut sisarusten kaipuun. Syö hyvin, touhuaa ja leikkii uudessa kodissaan. Rokia tullaan myöhemmin näkemään ainakin näyttelyissä :)
 
28.10. No niin puuppelit on myös jo rekisteröity kennelliiton toimesta.. ja maksoin heti sen rekisteröimismaksun... nyt vaan jännittää, että koskakohan ne rekkarit kolahtaa postilootaan... (kun on se lakkokin..)
 
27.10. Eilen käytiin pentutarkastuksessa ja silmäpeilauksessa. Silmissä ei mitään moitittavaa vaan kaikilla oikein kauniit näkimet :) Purenta ok ja kaikki hampaat löytyivät.. no sen olen kyllä saanut itsekin tuntea, että kyllä niillä hampaita on ! Ei napatyriä, sydän ja karva ja kaikki ok. Se oli todella ihana kuulla. Pennut saivat myös mikrosirut niskaan, joten nyt heidät on sitten tunnismerkitty ja ovat valmiita muuttamaan omiin koteihin.. KÄÄK ! Ensimmäinen "äitinmuru" lähtee jo lauantaina...
 
21.10. Yritin vähän päivittää  a-pentue - sivuja... alkoi sitten kuvat pomppimaan "vääriin paikkoihin".. täytyy korjailla jokupäivä.. Lisätty uusi kuva Domista A-pentueisiin ja aloitettu C-pentueen sivujen kyhääminen
 
18.10. lisätty kuvat 6 viikkoisista c-pentueen pennuista :)
 
11.10. "iskä" kävi moikkaamassa jälkikasvuaan eilen.. Jep Buddy perheineen käväisi kylässä tutustumassa pentuihin. Kuvia tulee blogiin.. jossain vaiheessa :)
 
07.10.2010 vähän laiskasti... mutta kuitenkin nyt on uusia kuvia lisätty puppeleista.. kuvattu "väärältä puolelta", mutta otetaan 6 viikkoiset sitten siltä "näyttelypuolelta".. eihän siinä kuvatessa taas tajunnut kaikkea katsoa..
 
Domi oli käynyt silmälääkärissä tarkastuttamassa näkimet ja kunnossa on ! Näin ilmoitti minulle Johanna :)
 
28.09. Lisätty C-pentueen kuvia blogiin..
 
21.09. Kaikille pennuille on jo kodit. Seuraava pentue Lyylille alkuvuodesta 2011.
 
10.09. Annica ja Ready ovat käyneet paimentamassa :)
readypaimen.jpg

readypaimentaa.jpg

 
05.09. Tänään aamulla syntyi Buddyn ja Zinnin pennut. 3 narttua ja 2 urosta. Kaikki mustavalkoisia. Oikein mukavan kokoisia ja jänteviä pikkukoiria. Kuvia tulee jonain päivänä blokiin, kun ehdin :) Pennut ja äiti voi hyvin.
 
 
31.08. "Myrsky" laantunut ja Buddyn silmät saatu perinnöllisten silmäsairauksien osalta terveeksi todistettua :) Joten meidät on nyt "hyväksytty" takaisin pentuvälitykseen.
 
29.08. Buddyn silmätuloksen aiheuttaman kohun takia on pentuvälityksestä poistettu tänään meidän pentuilmoitus. Buddyllä on todettu lievä katarakta joka ei ole perinnöllinen vaan se on syntynyt koiralle iän myötä. Tämän on myös ELL silmälausuntoon näin merkinnyt. Ilmeisesti ilmo sinne välitykseen takaisin laitetaan, vaikka oikeesti IHAN SAMA. Ihan tarkkoja, jos ollaan niin ei siellä olisi pitänyt koskaan olla muutamaa muutakaan pentuilmoa, kun tulos pitää olla terve (tarkoittaa tällöin kaikkia sairauksia eikä pelkästään perinnöllisiä sairauksia). En tiedä pitäisikö olla otettu tästä huomiosta, jonka tuleva pentueeni on jo ehtinyt aiheuttaa ja saanut ihmiset "tuhlaamaan" viikonloppunsa tähän asiaan. Toisilla ei tunnu olevan muuta elämää ?   : )   Pentuja ootellessa :)
 
27.08. Ja tänään meille muutti pieni musta kissa... Festivo-kissalasta :)maija_maitoparta27082010_017.jpg
Maija Maitoparta
 
24.08. Eilen sain kuulla Teijalta, että Kukkakin on tiineenä :) Jännityksellä odotellaan myös Kukan pentuja.
 
16.08. Eilen palattiin kotiin viikon reissusta. Sen tähden ei mitään päivityksiä eikä tarinoita ole tänne sivuille ehtinyt laittamaan.. Nyt sitten ollaankin kotosalla koko syksy ja odotellaan Zinnin ja Buddyn pentujen syntymää. Enää 3 viikkoa jäljellä :) Zinnin maha on jo aika pyöreä.. joten odotettavissa on useampi pentu. Toivottavasti vaan kaikki sujuu hyvin ja että pennut ovat terveitä ja terhakoita.
 
26.07. Zinnin massu on tainnut vähän "pyöristyä" tai sitten se on vain näköharhaa kasvattajan
silmissä.. kolme viikkoa astutuksesta tulee kuluneeksi tällä viikolla, joten kyllä se alkaa jo näkymäänkin, mikäli niitä pentuja on tulossa. Lyyli asusteli myös viikonpäivät sulhasen luona ja on nyt palanut kotiin ja nyt sitten seurataan Lyylinkin massun kasvua :)
 
 
21.07. Tässä meidän Lyyli pieni järjesti lähes sydänkohtauksen mulle sekä kaikille muillekin karkaamalla hoitopaikastaan maanantai aamuna. Sydänsyrjällään sitä etsittiin ja puhelimet kävi kuumina. Onneksi tyttöpieni löytyi iltapäivällä ja ihan kunnossa ! Kävi ilmi ettei se ollut mihinkään pitkälle edes mennyt vaan pyöri siinä ihan lähistöllä. Zinnin astutuksesta kulunut nyt  2 viikkoa eli pian nähdään onko niitä puppeleita meille tulossa vaikö eikö.
 
10.07. Zinni on astutettu... Nyt odotellaan, jos se massu alkaa pyöristymään.
 
15.06. Ja tänään koitti se päivä mitä aina pelättiin... Jouduimme luopumaan meidän niin rakkaasta kissasta Mirristä. Hei hei katti pieni.. Säilyt aina sydämissämme.. meidän oma rakas Mirrimaijamirri2010_101.jpg..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14mirri2010_111.jpg.06. Ready Nallekarhu kävi kylässä Agnetan ja Annican kanssa. Oli ihana nähdä teitä !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
09.06. Eilen kävimme Ricon ja Zinnin kanssa silmäpeilauksessa. Molemmilla terveet silmät myös gonioskopian tulos oli terve. ELL ihasteli Ricon silmänpohjia - sanoi niiden olevan niin kauniit, että hän voisi tiirailla niitä kokopäivän :o)
 
25.05. viikonloppuna Rico ja Zinni käväisivät Helsingin jäähallissa APTUS shows'sa. Itse olin kuumeessa, enkä sen tähden päässyt paikalle. Reino Reipas (aviomieheni) itse ehdotti, että voisi viedä koirat sinne, jos siellä vain on joku esittäjä. Siis ajatella.. Joskus hän purnaa näyttelyihin lähdöstä jne. Ja sitten (jo toinen kerta) tarjoutuu näin tekemään : ) On se Reino hieno mies !
Kati oli paikalla ja esitti Ricon sekä Zinnin. Rico sai oikein hyvän arvostelun.. oli vain tuomarin mielestä liian laiha (?!) ja kantoi häntääsä turhan ylhäällä. Rico siis NUO EH1. Zinni sai myös oikein hyvän arvostelun ja oli VAL ERI1, PN3 ja va-ca.
KIITOS Katille kun esitit koirat !!!!!
 
12.05. Huolta ja murhetta ollut kissasta.. blogissa lisää juttua.
 
05.05. Ja lisää hienoja uutisia ! Siirin lonkat myös A-A ja kyynäret 0-0 ! UPEETA
 
28.04. McSanikan Bracken "Hemmo" LONKAT A-A ja kyynäret 0-0 !!!!  JIIHAA !   :)
 
24.04. Tänään Lahti KV näyttelyssä esittäytyi Zinni, Rico, Hemmo ja Suzy. No Suzy murulla meni nakuna vähän liian iloisesti :) Mutta kiitos Hanna kun toit Suzyn. Rico sai EH:n ja ollen kuitenkin nuorten 2 (häviten veljelleen Hemmolle). Ricolla myös vähän turhan hauskaa :) Tuomari rokotti hännästä todella rankasti, mutta hyvä niin. Hemmo Hemuli NUO ERI1/1, PU2 sertti ja cacib !! Upea poika !! Äitin muru ! Zinni äitee VAL ERI 1/1, PN2 ja Cacib. Kasvattaja on ihan älyttömän onnellinen ! Molemmat Cacibit tuli :) Ei kait enempää vois toivoa.jarkkohemmolahti
jakehemmo2404

 

 

 

 

 

 

20.04. Kukkis ja Teija agiliitivät lauantaina 17.04. Mikkelissä ja saivat viimeisen nollan -> siirto kolmosiin !!! JEEE ! Riku Rico Richardin lonkat B-B ja kyynäret 0-0. Tulokset oli ilmestyneet tänäaamuna nettiin :)

09.04. Kukka (McSanikan Azurite Flower) kävi luonnetestissä 04.04.2010 Orimattilassa. Luonnetesti tuli läpäistyä pistein 153 ja laukausvarma.  Hyvä Kukka ja Teija !

osa-alueet:

TOIMINTAKYKY                     +1 kohtuullinen
TERÄVYYS                                +1 pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
PUOLUSTUSHALU                   -1 haluton
TAISTELUHALU                       +2 kohtuullinen
HERMORAKENNE                   +1 hieman rauhaton
TEMPPERAMENTTI                 +2 kohtuullisen vilkas
KOVUUS                                   +1 hieman pehmeä
LUOKSEPÄÄSTÄVYYS          +3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
LAUKAUSPELOTTOMUUS     +++laukausvarma

08.04. Suzyn lonkkatulos tänään netissä ! Tytöllä A-A lonkat ja 0-0 kyynäret ! JEE!!

 

31.03. Tänään sain aivan IHANIA uutisia. Meidän pikku Dieselistä on tullut ÄITI!

Maanantaina 29.03. syntyi Dieselille kaksi narttupentua. Ja kaikki oli mennyt ihan hyvin ja Diesel hoivaa hellästi pentujaan. Hassua ajatella, että nyt meidän Zinni on MUMMO ! Mielettömästi onnea Dieselin perheelle pikkuisista.. kuvia kuumeisesti odotellen :)

 

30.03. Eilen käytettiin sitten Rico, Siiri ja Hemmo lonkka- ja kyynärkuvissa sekä polvet tarkastettiin. Nyt vain odotellaan kennelliiton lausuntoa.. jänskättää.. ihan hyvältä ne kaikki näyttivät.. Hemmo pitäisi olla ihan priimaa ja Siirikin OK. Ricolla oli hieman löysyyttä oikessa lonkassa.. että saas nähdä.. kyynäret olivat kaikilla ok sekä polvet.

26.03. Hemmo kävi 20.03. Tampereen näyttelyssä (tuomarina Elina Haapaniemi) tuoden sieltä H:n arvostelu oli erinomainen, mutta takapään liikkeet ja liian iloinen häntä verottivat oikein julmalla kädellä :) No ei se mitään... nm. toipunut shokista :)

12.02. Juhalta tullut viestiä jo aika päivää sitten että Brunon lonkat B-B ja kyynäret 0-0. Hienoa !

 

 v.2009

21.12. McSanikan After Me = Domi -> terveystuloksia, B-B lonkat ja 0-0 kyynäret ja ensimmäinen A-pentueesta joka on TNS clear !

15.12. viikonloppuna oltiin Zinnin ja Ricon kanssa voittaja näyttelyssä.. Richard JUN EH2.. harmi kun töpötti menemään häntä pystyssä ! Tuomari rokotti aika rankasti siitä.. vaikka poika saikin muuten eriomaisen arvostelun ja tuomari kommentoi vielä että tulette voittamaan vielä monta näyttelyä kunhan poika oppii pitämään hännän oikeassa asennossa :) No niin tai näin. ZInni oli  VAL ERI4 harmittaa sekin kun nyt näin jälkeenpäin katsottuna kuvista on Zinnin takajalat jääneet liian alle.. seisoo vähän selkäköyryssä :( No mä nyt olen tällänen näyttelyissä kävijä, että tykkään häärätä paljon kaikkea muuta ja hääräänkin :) Päivä oli kuitenkin oikein mukava.. sekä suurinosa paikalla olleista, niin kuin aina  ;-) Ihanaa oli se kun Zinnin iskä Mike voitti molempina päivinä !! JEE !!

04.12. Kukka = McSanikan Azurite Flower kävi silmätarkastuksessa eilen ja Kukalla on näkimet erinomaisessa kunnossa :) Kukka sai myös viikonloppuna toisen nollan agilityn kakkosluokassa. Hyvä te !

03.11. unohtunut ihan päivittää... Lyylin silmät TERVEET ! Lyyli kävi 14.10. peilauksessa ja "paineen mittauksessa" gonioskopia ja KAIKKI OK !  :)

05.10. Ricolla irtoaa TUKKA ! lisätty linkki Pojun ja Hemmon sivuille ;)

26.09. Kukkis ja Teija toko VOI ykköstulos pisteillä 284 !! HIENOA, UPEETA!

12.09. Diesel ja Wenla agilityn 3.luokassa 0-tulos ja hopeaa + sertti !! Onnea onnea!

Rico porvoon näyttelyssä JUN ERI1, PU1, sert  ja VSP sekä ROP-juniori  :)

5-6.09. Luonnetestattuja: "Lyyli" + 144p hyväksytty, "Ready" + 110p hyväksytty ja Diesel"  +155 hyväksytty.  HIENOO !!

Agilityssä on "Kukka" siirtynyt 2 luokkaan 0 voitolla 5.9. Laukaassa ja "Diesel" on kisannut itsensä 3 luokkaan kesätauon jälkeen :) "Ready" on tokoillut AVO luokassa pistein 183 p 1 tulos luokkavoitto.. AIKA MAHTAVAA SAKKIA !

 

16.08. Porvoo ryhmänäyttely:

Urokset JUN:

McSanikan Bracken "Hemmo" ERI1, PU4

McSanikan Bright Spot "Rico" ERI2

Nartut JUN:

McSanikan Beauty Berry "Bea"  ERI3

McSanikan Bijou "Suzy" ERI2

Nartut AVO:

McSanikan Adorable Smile "Lyyli" ERI2, PN3, va-sert

Kasvattaja ryhmässä: Bea, Hemmo, Suzy ja Lyyli -> ROP kasvattaja ja BIS3   :)

 

15.08. Mac the greatest.. lähti luokse Rinon ja Sanin - vanhaan laumaansa. Macin tila romahti aivan yllättäen.. emme voineet muuta kuin päästää hänet pois..

28.06. Varkauden agilitykisoissa Kukka (Azurite Flower) ja Teija nappasivat 0 voiton ! Pari viikkoa aikaisemmin tämä samainen parivaljakko käväisi tokokisoissa ensimmäistä kertaa VOITTAJA luokassa... pisteet 232 p ja kakkostulos. 

24.05. Luonnetesti  Oulunkylä/Helsinki. Käytiin siellä testaamassa meidän oma "sohvaperuna" Bloom :) Ja voi mahoton sentään.. minun suureksi hämmästykseksi Bloom suoritti luonnetestin hyväksytysti. Pisteethän jäi +82, kun parista osasta tuli miinuksia, mutta ihan hyvin se meni kuitenkin, kaikessa Bloomin tekemisessä heijastuu lauma. Lauman tuki kun puuttui, niin jäi Bloomilla asioita "vähän kesken". Poju ja Jarkko olivat myös testissä ja meidän oma ADHD (äitinpoika) sai myös hyväksytyn tuloksen pisteillä +159. Tuomari kehui Pojua hyväksi työkoiraksi.

07.05. Eilen "Kukka" Azurite Flower saavutti BH tittelin  :) Onnittelut Teijalle ja Kukalle !

04.05. Kävimme B pentueen kanssa näyttelyssä Hollolassa eilen.. Joukosta puuttui ainoastaan Remu. Oli upea päivä sään kannalta ja naama kärähti :) KIITOS kaikille paikalla olleille ! Olette ihania !

Tulokset urokset 7-9 kk:

 McSanikan Bracken "Hemmo" PEK 1, KP ja VSP

 McSanikan Bright Spot "Rico"  PEK 3

 McSanikan Bobble "Robi"        PEK 4

 

nartut 7-9 kk:

McSanikan Beauty Berry "Bea" PEK 2, KP

McSanikan Bijou "Suzy"           PEK 3

McSanikan Brimstone "Siiri"     PEK 4

 

Kasvattajaryhmässä oli Hemmo, Rico, Bea ja Suzy -> saimme 1, KP ja ROP + aivan mahtavan kirjallisen arvostelun :)  Tuomas napsi kuvia ja ne löytyvät sivuilta tuomaksen kuvagalleria.