20.09.2013 päivitystä

Perjantai 20.9.2013 klo 13.04 - Minna

Piti tässä näppäränä päivittää kotisivuja... mutta mutta ohjelmaa on uusittu niin paljon, etten enää osaakkaan ! Yritän jossain vaiheessa saada uudet kuvat tänne kotisivuille.. En ymmärrä miksi en saanut niitä lisättyä E-pentueen sivuille.. yritin niitä kovasti tehdä tänään, mutta tämä blondi ei nyt onnistunut siinä. Koitetaan paremmalla ajalla tutustua uusittuun ohjelmaan tai yritän ulkoistaa tämän homman jollekin, kun oma äly ei ehkä riitä ;-)   tai sitten siirrän sivuni yksinkertaisesti vain FB:hen - siellä kun se ei toistaiseksi maksakaan mitään.. pidän jatkossa täällä kotisivuillani ehkä ainoastaan suppeaa tietoa jalostusmateriaalista.. mutta kaiken muun tulen luultavasti siirtämään. Nyt ei ole aikaa tuhrata tähän enempää ja oikeasti ottaa pattiin, kun monta tuntia yrittänyt tehdä töitä tämän kanssa.. enkä päässyt mihinkään ! No joo mutta tälläistä väliaikatietoa teille kaikille koiristani ja kasvateistani kiinnostuneille :)

 

Lisäämpä tänne yhden kuvan E-pentueen kauniista Nalasta eli McSanikan Extraordinary Bijou..

nala.jpg 

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: päivityksiä

on taas unohtunut päivittää

Perjantai 12.2.2010 klo 15.05 - Minna

On jäänyt taas vähän päivittämättä... astutushommelit on nyt siirretty loppu kesään, jolloin odotettavissa juoksut Zinnille ja Lyylille. Molemmat tullaan astuttamaan silloin.. urosvaihtoehtoja taas mietiskellään kuumeisesti  :)  Kesä vietetään nyt sitten ilman pentuja :( vaikka alunperin piti niitä olla... mutta perheen kannalta, ehkä parempi näin.

Ricolla oli vähän ankeaa nyt tammikuun lopussa/helmikuun alkupuolella, kun Zinnilla ja Bloomilla oli juoksut. Täytyy sanoa, että hieno poika.. ei se pahemmin piipittänyt tyttöjen perään.. osaltaan varmasti vaikuttaa myös se, että Zinni on Ricon äiti, eikä äiti suvaitse semmoista käytöstä pojaltaan. Bloomin Rico olisi ottanut heti morsmaikukseen jos se vaan olisi mitenkään ollut sallittua. Mutta nyt siis juoksut ohi ja Rico pääsee taas ulkoilemaan äitin ja tätinsä kanssa.. rauha maassa :)

Nyt on aika suunnata kohti kevättä ja näyttelyitä :) Riku pojan kanssa tullaan joissakin pyörähtämään.

 

2 kommenttia . Avainsanat: päivityksiä..