on taas unohtunut päivittää

Perjantai 12.2.2010 klo 15.05 - Minna


On jäänyt taas vähän päivittämättä... astutushommelit on nyt siirretty loppu kesään, jolloin odotettavissa juoksut Zinnille ja Lyylille. Molemmat tullaan astuttamaan silloin.. urosvaihtoehtoja taas mietiskellään kuumeisesti  :)  Kesä vietetään nyt sitten ilman pentuja :( vaikka alunperin piti niitä olla... mutta perheen kannalta, ehkä parempi näin.

Ricolla oli vähän ankeaa nyt tammikuun lopussa/helmikuun alkupuolella, kun Zinnilla ja Bloomilla oli juoksut. Täytyy sanoa, että hieno poika.. ei se pahemmin piipittänyt tyttöjen perään.. osaltaan varmasti vaikuttaa myös se, että Zinni on Ricon äiti, eikä äiti suvaitse semmoista käytöstä pojaltaan. Bloomin Rico olisi ottanut heti morsmaikukseen jos se vaan olisi mitenkään ollut sallittua. Mutta nyt siis juoksut ohi ja Rico pääsee taas ulkoilemaan äitin ja tätinsä kanssa.. rauha maassa :)

Nyt on aika suunnata kohti kevättä ja näyttelyitä :) Riku pojan kanssa tullaan joissakin pyörähtämään.

 

Avainsanat: päivityksiä..


Kommentit

26.2.2010 0.29  Bea ja Rilla Loviisasta

Tervehdys naapurikaupunkiin!

Olipa kiva lukea taas uusia kuulumisianne, tulipahan jälleen koko sivut selattua perin pohjin! Kovasti nuo "pennut" ovat kyllä kasvaneet, vaikka onhan se oma bortsulapsosenikin jo iso tyttö eikä ikäeroa montaa kuukautta ollut kuitenkaan. :)

Toivotamme teille kaikille oikein mukavia talvipäiviä!

Ps. Saako bloginne lisätä linkkilistaan blogiimme (osoite on ohessa)?

16.3.2010 14.10  Minna / Kennel McSanikan

Hei Bea ja Rilla !
Anteeksi kun aikaa on vierähtänyt vaikka kuinka ja paljon.. on pitänyt vastata jo aijemmin. Tottahan toki saat lisätä meidän blogin linkkilistallesi.. tosin mä taidan olla kyllä aika laiska tätä blogia kirjoittamaan.. :)

terveisin,
Minna


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini