18.10. E-litter was born / E-pentue syntyi

Maanantai 22.10.2012 klo 10.31 - Minna

Maccabee Fire In Me + McSanikan Bijou => 5 bitches and 1 male was born 18.10. Everything went well and mummy and puppies are Okay.

Jerryn ja Suzyn pennut syntyivät 18.10. => 5 narttua ja 1 uros. Kaikki meni todella hyvin. Suzy tiesi heti mistä on kyse ja on niin rakastunut pentuihin ! Äiti ja pennut voivat hyvin. Ja minä olen hyvin ylpeä ja onnellinen meidän pikku Sankarittaresta ! Kerrassaan mahtava koira ! Alkuun kyllä jännitti Suzyn koko.. hän kun on ehkä vähän pikkuinen narttu, mutta hyvä synnyttäjä ! Pennut oli kaikki ihan normi kokoisia 350-442 g välillä jokainen, joten ei mitään pieniä kuitenkaan. Ihmettelin kyllä että miten noin pieneen koiraan mahtuikin 6 niin isoa pentua :o) Mutta näköjään hyvin. Kuvia tulee.... kunhan joku viitsii kuvat ladata koneelle.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Suzy

18,08.2012 pentukuumetta

Maanantai 20.8.2012 klo 14.48 - Minna

Sitä on taas ilmassa... ´pentukuumetta :o)

 Kesä meni nopeaan, enkä käynyt yhdessäkään näyttelyssä omien koirien kanssa.. Ei oikein hirveästi jaksa enää kiinnostaa ja kun ne maksaakin ihan törkeesti nykyään.. ehkä jossain vaiheessa voisi ainakin tuota Ricoa viedä.. Ricosta tuli isä Heinäkuussa <3 Meidän "pikkupojalla" on nyt kolme lasta <3 Käytiin niitä katsomassa kun ne olivat vasta 2 viikkoa.. täytyy käydä vielä uudelleen ennen kuin ne lentävät pesästä.

Kesä vietettiin lähinnä vain lomaillen.. mökkeillen ja vähän reissaten. Sitä tapaamista kasvattieni kanssa kaavailin Elokuulle... mutta Suzy järjesti meille ihan muuta ohjelmaa, joten pentutapaaminen taitaa nyt jäädä tältä vuodelta.. ellei sitten syksyllä.. Toki meillä saa käydä muutenkin kylässä näyttämässä koiria.. olen aika paljon kotona kuitenkin, joten tervetuloa :o)

Suzyn kanssa käytiin "treffeillä" ja mökkeilemässä. Suzy on niin helppo ja ihana koira, ei stressannut mistään, kulki meidän kanssa vapaana - aivan kuin olisi aina ollut yhdessä meidän kanssa.. siinä on kyllä niin PikkuZinni :o) Nyt jäämme odottamaan, jos tällä kertaa meitä onnistaisi..

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Suzy

DASH

Torstai 15.3.2012 klo 10.30 - Minna

15.03.2012

What a great picture ! dash.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Suzyn sulho

Voiko ihanemmin päivä enää alkaa...

Torstai 8.4.2010 - Minna

Ja mä olen niin onnellinen´! Suzyn lonkat priimaa !! Muutoinkin niin täydellinen tyttö ! Hemmon, Ricon ja Siirin tuloksia vielä odotellaan, kun olivat pari viikkoa myöhemmin kuvissa. Ihana juttu kun tietää nyt, että saatampa hyvinkin saada jatkoa tähän jalostukseen, kun Suzy pieni on luustoltaan terve ! Nyt vain vähän tuloksia tytölle ja luonnetesti sitten joskus syksyllä tai ensi keväänä. Katsotaan miten aikataulut ja paikat sopii yksiin :) Terveyspuolesta vielä silmät täytyy tarkistella tämän kevään/kesän aikana ja toivotaan että kaikki ok myös räpyttimissä. Näyttelyihin olemme menossa myös nyt Huhtikuussa Suzyn kanssa ja mahdollisesti myös kesällä.

Kiitos Hannalle, joka on niin hienosti hoitanut pikkupirpanaa. Nyt voi aloittaa sitten "tosi" treenit kaikessa rauhassa, kun koira on kunnossa :)

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Suzy