18,08.2012 pentukuumetta

Maanantai 20.8.2012 klo 14.48 - Minna


Sitä on taas ilmassa... ´pentukuumetta :o)

 Kesä meni nopeaan, enkä käynyt yhdessäkään näyttelyssä omien koirien kanssa.. Ei oikein hirveästi jaksa enää kiinnostaa ja kun ne maksaakin ihan törkeesti nykyään.. ehkä jossain vaiheessa voisi ainakin tuota Ricoa viedä.. Ricosta tuli isä Heinäkuussa <3 Meidän "pikkupojalla" on nyt kolme lasta <3 Käytiin niitä katsomassa kun ne olivat vasta 2 viikkoa.. täytyy käydä vielä uudelleen ennen kuin ne lentävät pesästä.

Kesä vietettiin lähinnä vain lomaillen.. mökkeillen ja vähän reissaten. Sitä tapaamista kasvattieni kanssa kaavailin Elokuulle... mutta Suzy järjesti meille ihan muuta ohjelmaa, joten pentutapaaminen taitaa nyt jäädä tältä vuodelta.. ellei sitten syksyllä.. Toki meillä saa käydä muutenkin kylässä näyttämässä koiria.. olen aika paljon kotona kuitenkin, joten tervetuloa :o)

Suzyn kanssa käytiin "treffeillä" ja mökkeilemässä. Suzy on niin helppo ja ihana koira, ei stressannut mistään, kulki meidän kanssa vapaana - aivan kuin olisi aina ollut yhdessä meidän kanssa.. siinä on kyllä niin PikkuZinni :o) Nyt jäämme odottamaan, jos tällä kertaa meitä onnistaisi..

Avainsanat: Suzy


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini