Terveystuloksia

Keskiviikko 28.4.2010 klo 9.22 - Minna

Jiihaa ! Minna on niin onnellinen :) Tänään vihdoinkin oli netissä myös Hemmon lonkkatulos ! Tiesin että ne on priimat, mutta jotenkin sitä kuitenkin aina vähän jännittää, että onko kennelliitto asiasta samaa mieltä  :)

Eli B pentueesta on kuvattu 4. Siirin tulosta odotellaan edelleen, mutta Siirinkin kuvat näytti oikein hyvältä.. Hemmolla ja Suzylla on virallistettu A ja Ricolla B. Kaikilla kyynäret 0-0 sekä polvet 0-0. Varsin tyytyväinen olen näihin tuloksiin ja tästä on hyvä jatkaa. Silmäpeilaukseen ollaan menossa myös nyt keväällä tai alkukesästä.. suunnitelmissa on peilata Zinni, Rico, Suzy ja ehkä myös Poju ja Hemmo.

Lahden näyttelyssä tuli pyörähdettyä ja tulokset onkin laitettu jo tuonne uutisiin... Erään ystäväni mukaan juoksen aivan liian lujaa kehässä (ajattelin, että se on vitsi, kun mä en kertakaikkiaan pääse lujaa!) Mutta totta se voi ollakin, ehkä vähempi "kiire" riittäisi... siinä ehkä yksi syy Ricon korkeaan häntään. Toisaalta olen aina ajatellut, että pitää olla tarpeeksi vauhtia, jotta koiran takaliikkeet ei jäisi liian lyhyeksi.. Zinnin kanssa kun toi juokseminen kehässä on helpompaa, kun se ei nosta häntää vaikka juostaisiinkin kehässä reippaasti.  Näin itsestäni ja Ricosta otettuja kuvia, kun "juoksen" kehässä ja oikeesti on se karmeeta katottavaa.. Jos opettelis esittämään :) Ei sitä tiedä miten hölmön näköinen sitä itse on, kun on niin keskittynyt siihen koiraan.. No joo.. Luulis että olis jotain jo oppinut 17 vuoden aikana..  :)

1 kommentti . Avainsanat: terveys