Palattu kesälomareissulta

Sunnuntai 4.7.2010 klo 12.30 - Minna

kes2010reissukuvat_077.jpgOllaan oltu reissussa melkein 2 viikkoa. Säät oli oikein hyvät. Lapset saivat lutrata järvessä päivät pitkät. Koirista ainoastaan Rico ja Bloom uivat.. Zinni ei muuta kuin tassujaan kasteli ja keskittyi järvestä juomiseen :)

Zinni ja Bloom molemmat aloittivat juoksun myös reissun alkupuolella, joten kotiin oli tultava, ettei kävisi liian ahtaaksi ja hankalaksi tuo eläminen asuntovaunussa kahden juoksussa olevan nartun ja yhden uroksen kanssa. Zinni olisi nyt sitten tarkoitus astuttaa tässä ihan lähipäivinä. Lomaa enää viikko jäljellä ja sitten on palattava takaisin töihin.. mutta onneksi on vielä yksi viikko jemmattuna elokuulle. Hyvää ja lämmintä kesää kaikille!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kesä2010

kesä !

Keskiviikko 2.6.2010 klo 13.35 - Minna

2.6. Ihanaa vihdoinkin kesä !

Kyllä tätä on niin kaivattu.. Mä vaikka olenkin syntynyt talvella, niin en ole yhtään talvi-ihminen. "Herään henkiin" keväällä ja elän täysillä kesän.. syksyllä tämä hiipuu ja talven vain "talvehtii". Yhteen näyttelyyn on ilmoittauduttu.. täytyy katsoa jos ehtii sen enempää. Nyt kuitenkin koirat tiputtaa turkkejaan.. joten eipä ole paljon niissä nyt näytettävääkään : ) Vielä pitäisi "kärvistellä" ensiviikko töissä ja sitten pääsee KESÄLOMALLE ! Ihanaa.. sitä odottaa jokavuosi ihan hullunlailla! Ensin maalataan talo ja sitten lähdetään asuntovaunulla reissuun koko perhe ! Koiratkin on niin tottuneita karavaanareita. Ei ole ollut koskaan (ei edesmeinneillekään) mikään ongelma tämä matkailu. Joskus kyllä isäntää on vähän ahistanu.. varsinkin joskus ennenmuinoin, kun oli vielä 4 koiraa ja lapset vähän pienempiä, niin silloin ennen ensimmäistä kahvikupposta, saattoi vaunu tuntua joskus vähän pieneltä.. vaikka meidän vaunu ei mitenkään kovin pieni olekaan..

Zinnin ja Lyylin juoksuja odotellaan... kunhan eivät vaan vielä aloita :-) täytyis keretä viettämään "kesälomaa" perheen kanssa.. sitten voi taas hyvällä omalla tunnolla keskittyä kokonaan koiriin. Lapset tuppaa olemaan joskus vähän mustasukkaisia..

Toivotan kaikille oikein ihanaa ja rentouttavaa kesää !

1 kommentti . Avainsanat: kesä