Mamman synttärit

Torstai 26.8.2010 klo 10.02 - Minna

26.08.2010 Ja eilen vietettiin Zinnin 6 vee synttäreitä ! Tosin heti aamusta en sitä edes muistanut.. Päivällä töissä tajusin, että hei.. Zinni täyttää 6 vuotta :) Oma muru !

Heti, kun pääsin kotiin, niin laulettiin lasten kanssa Simolle ja annettiin vähän makkaraa synttäriherkuksi koko porukalla. Illalla vielä käytiin Zinnin kanssa "keräämässä" vähän omenoita ja oikeesti Zinni kuljetti niitä sisälle myös ! Ja tietenkin söi itse :) En tietenkään antanut sen syödä kuin yhden, jottei vain menisi maha kuralle. zinnia2010.jpg

1 kommentti . Avainsanat: Zinni

Zinni paisuu :)

Tiistai 24.8.2010 klo 7.59 - Minna

24.08.2010 On meidän äiti koiran maha aika valtava :) Hyvin on Zinni voinut, mutta nyt näkee jo selkeesti, ettei enää tahdo riehua Ricon kanssa ja herkästi komentaa Ricoa olemaan rauhallisemmin. Rico ei oikein näytä ymmärtävän (mies!) että miksi äiti ei rieku ja riehu niin kuin ennen. Tänään on jo 50 vrk täynnä. Hirvittävä ruokahalu on Zinnillä söisi kaikkien toistenkin ruuat.. ja namia kun antaa, niin on viedä sormet mukana ! Siitä on tullut oikein ahne possu.

Meille olisi tulossa myös kissanpentu "Festivo"-kissalasta  heh heh :) Mutta ajankohta on ehkä vähän huono.. kun Zinnin pennut on syntymässä. No ehkä muu lauma ja perhe keskittyy sitten kissaan ja minä saan asua Zinnin ja Zinnin "lasten" kanssa. Meillä kun ei koskaan näytä olevan liikaa eläimiä.. Hyvä niin !

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Zinni