Pentuja

Tiistai 22.11.2016 klo 11.45 - Minna

Pentuja pentuja... Eilen Essi ultrattiin ja sieltä löytyi useampi pikkuinen.. Mä olen niin onnellinen ja kiitollinen. Tässä viimeaikoina ei ole oikein onni potkinut näissä pentuhommeleissa, mutta nyt sitten :) Pentueen emä on siis Essi (Etherial Dare to Dream) ja pentueen isä Rooney (Maccabee Feelin' Groovy). Pennut syntyy viikolla 51 eli Jouluksi odotellaan pikkuisia. Kuva saastetta luvassa siis Facebookin puolella loppuvuodesta :)

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Essi

28.10. uudet suunnitelmat

Perjantai 28.10.2016 - Minna

Näinhän se sitten meni Hertan kohdalla, että pentuetta en sille Macin kanssa saanut. Tämä on minulle henkilökohtaisesti ihan hirveä pettymys, koska tässä olisi yhdistynyt kaksi ihan parasta, mutta ei auta. Turha itkeä kaatunutta maitoa. Hertta on hieno koira. Aina ei vaan voi voittaa.  Mutta tästä jatketaan. Essi aloitti sitten juoksun heti Hertan perään, niin astutin Essin nyt uudelleen. Tämä pitäisi kaiken mukaan tuottaa tulosta, mutta ei nuolaista ennenkun tipahtaa.. Pentuja odotellaan Joulun tienoille :)

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Essi

13.8. Essi + Rico

Torstai 13.8.2015 klo 11.39 - Minna

13.8. Essi astutettiin Ricolla 25.7. - Pentukyselyt tervetulleita.. laitathan ensin sähköpostia osoitteeseen minna.lindstrom@borealisgroup.com - Kiitos !!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Essi