22.09. B-pentue 1 vee !

Keskiviikko 23.9.2009 klo 9.10 - Minna

22.09. Täytti siis B-pentue 1 vuotta ! ONNEA ONNEA meidän pikkuisille karvapalleroille ! Kylläpä aika lentää.. Kiitos kaikille kasvattieni omistajille kuvista joita olette laittaneet. Kakkua ei Rico syntymäpäivänään saanut, vaikka olisi kyllä pitänyt laittaa, mutta kun aina on mukamas niin kiire.. Korjataan asia tänään, kun on kuitenkin käytävä kaupassa. Ricolle kyllä laulettiin koko perheen voimin :)

Pakko liittää tähän kuva Beasta, jolla oli juhlat  oikein synttärikakun kera :) Ja sitä oikein herkuteltiin ystävien kanssa.. lurps !beasynttarit1vee.jpg

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: paljon onnea vaan...

näyttely 12.09.

Sunnuntai 13.9.2009 klo 13.57 - Minna

12.09. Meidän "värivirheellinen" yllätti minut täysin eilen Porvoon näyttelyissä ollen Paras Uros ja VSP :) Voitettiin eka sertti.. Pojan toinen virallinen näyttely :) Voi ihme ja kumma en edes uneksinut tuollaisesta menestyksestä meidän pikku-ukon kanssa.. päivä oli muutenkin aurinkoinen ja ihana ! Tässä kuva näyttely paikalta..

dsc01033.jpgdsc01034.jpg

 

 

 

 

 

kuvaaja: Erik Weckman

 

20.08. viimeviikolla olin sairaalassa sappileikkauksessa... akuutti tapaus.. ja kun tulin kotiin lauantaina.. oli vastassa väsynyt ja hirvittävän sairas koira.. Mac. Ja vasta viikkoa aikaisemmin olimme vielä reissussa ja kaikki oli hyvin.. Soitin eläinlääkärille ja Reino lähti sitä sinne viemään. En uskaltanut kertoa Reinolle, että tiesin jo.. ettei Mac sieltä enää palaa.. ajattelin että parempi ettei hän tiedä.. hyvästelin Macin ennen kuin he lähtivät.. Halasin, silitin, suukotin ja kerroin kuinka sitä rakastan... aina. Puolen tunnin kuluttua soi puhelin.. tiesin, että ne soittaa eläinlääkäristä ja kysyvät minun mielipiteeni vielä, koska koira oli minun.. Ja niin päästimme Macin tuskista.. Ei se ole koskaan helppoa, mutta kun näin kuinka toinen oli tuskissaan ja kun tiesimme ettei hetkellinen apu kuitenkaan ehkä edes auta tai jos olisi auttanut päivän? Kaksi ? viikon? Macillä oli syöpä.. joka oli todennäköisesti levinnyt jo hyvin laajalle. Maciltä on pariin otteeseen jo poistettu syöpäkasvaimia suusta.. viimeisin toukokuussa tänävuonna. Silloin meille kerrottiin sen olevan todella ärhäkkä..

2 kommenttia . Avainsanat: rico

« Uudemmat kirjoitukset