päivityksiä

Keskiviikko 3.8.2022 klo 11.24 - Minna


Pikkuhiljaa uusin ja päivitän taas näitä kotisivuja. On ollut kiireistä aikaa viimeset 2 vuotta.. korona, pentue ja opiskelut työn ohessa. Mutta tullut paljon valmista myös. 

Olen valmistunut Eläinten Kouluttajaksi AT ja työskennellyt nyt osatoimisena eläinten kouluttajana koirakoulu Nuuskulassa. Hassua kun silloin 7 vuotta sitten päätin lähteä oikeasti kouluttamaan koiraani ja hakemaan sille "jotakin tehtävää" niin homma lähti leviämään ihan käsiin.. Kouluttaminen ja kiinnostus eläinten kouluttamiseen vain kasvoi kasvamistaan, jopa ihan siihen pisteeseen, että piti ammattitutkinto suorittaa. Sanon vain, että tämä, jos olisi ollut mahdollista silloin aikanaan, niin en varmasti koskaan olisi päätynyt alalle, josta olen palkkani ansainnut yli 30 vuotta, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Vaikka työnohessa opiskelu on ollut rankkaa, kun on vielä perhekin, niin hetkeäkään en vaihtaisi pois. Mukaan on tullut paljon uusia ihmisiä, ystäviä ja tuttavuuksia. Olen hyvin kiitollinen heistä jokaisesta. He ovat myös osaltaan mahdollistaneet, auttaneet ja tukeneet minua tällä matkalla. Eläinten kouluttaminen antaa hyvää vastapainoa päivätyöhöni, joka toisinaan tässä kiireisessä maailmassa on hirveän kuluttavaa ja hermoja raastavaa. Ja mistä sitä vielä tietää, jos vaikka ihan päätöikseni alankin kouluttamaan :)

Eli jos tarvitset apua eläimen kouttamiseen, käyttäytymiseen yms. niin ota yhteyttä. Vedän myös muutamia kursseja säännöllisesti ja ne löytyvät sieltä Nuuskulan sivuilta.

Seuraava pentue on suunnitelmissa ensivuodelle, jos kaikki menee hyvin.

Yritän nyt aktivoitua taas paremmin myös täällä kotisivujen puolella.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini